Connecties verwijderen

Connecties verwijderen

Het kan voorkomen dat er helpers op een pagina verwijderd moeten worden. Het kan ook gebeuren dat de verkeerde persoon uitgenodigd is, ook deze kunt u ook verwijderen. Hoe u dat aanpakt kunt u hieronder lezen.

U gaat naar de pagina Connecties Deze kunt u links in de rij selecteren.

U kunt onder alle helpers en uitgenodigden twee dingen selecteren. De een is Rechten de ander is verwijderen Hier selecteert u verwijderen.

Het is ook mogelijk om een nog niet geaccepteerde uitnodiging te verwijderen. De uitgenodigde persoon komt namelijk al wel direct in Connecties te staan. Dit ziet er zo uit.

In beide gevallen komt er een pop-up. Deze pop-up is er ter beveiliging, deze voorkomt dat u perongeluk iemand verwijderd. Als u er zeker van bent dat u een connectie wilt verwijderen en klikt u op ok, wilt u de connectie toch niet verwijderen dan klikt u op cancel. Het pop-up scherm kunt u zien op de afbeelding hieronder.

Verbreken